Hoe het werkt.

Met NovaCam voorziet u uw woon- of werk omgeving in een handomdraai van een eenvoudige vorm van camerabeveiliging.

Leg eens uit.
Voorbeelden thuis.

Bent u benieuwd hoe NovaCam bij u thuis kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden van thuisgebruik.

Laat maar zien.
Facebook
Lees meer.

Voorbeelden zakelijk

 

Voor de zakelijke markt zijn er ontelbare toepassingen te bedenken waarbij NovaCam een passende camera beveiliging kan zijn. Hieronder staan een aantal praktische voorbeelden.

 

Pogingen tot inbraak

Voor iedereen die weleens inbraak sporen aan de achterdeur heeft aangetroffen. Of vreemde types heeft zien rondlopen, kan het handig zijn met behulp van NovaCam de boel wat beter in de gaten te houden.

 

Magazijn, loods of serverruimte

Elk bedrijf met een voorraad van artikelen, groot of klein, houdt hier graag grip op. Het komt helaas in de praktijk maar al te vaak voor dat externen of zelfs personeelsleden een artikel meenemen of onbedoeld beschadigen. Met NovaCam kunt u niet alleen terugzien wie wat heeft meegenomen, maar u krijgt ook een beeld van welke mensen in welke gebieden van uw ruimten verkeren. Door deze personen de toegang tot een specifieke ruimte te ontzeggen kan preventief worden gehandeld, voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen.

 

Bouwplaats beveiliging

Door gebruik te maken van NovaCam kan een bouwplaats op eenvoudige wijze voorzien worden van camera beveiliging. Niet alleen kan het reilen en zeilen van het personeel (wie neemt wanneer en hoelang pauze) in de gaten gehouden worden, er staat ook maar al te vaak kostbaar gereedschap op de bouwplaats. Mocht er onverhoopt eens een werktuig gestolen zijn, kan op de NovaCam beelden worden teruggekeken door wie en wanneer dit gebeurd is.

 

Parkeerschades

Hoe vaak treft men geen krassen aan op de auto, en is de aangrenzende auto vertrokken zonder briefje? Vooral bij verzamelgebouwen met meerdere bedrijven is er weinig sociale controle en zal niet iedereen even eerlijk zijn als het neerkomt op wie verantwoordelijk is voor een parkeerschade. Door gebruik te maken van NovaCam kunt u vanachter uw raam de boel ten alle tijden in de gaten houden. Als er dan eens een schade geval mocht spelen, kunt u gemakkelijk de dader aanwijzen en hem/haar daarmee confronteren.