Hoe het werkt.

Met NovaCam voorziet u uw woon- of werk omgeving in een handomdraai van een eenvoudige vorm van camerabeveiliging.

Leg eens uit.
Voorbeelden zakelijk.

Bent u benieuwd hoe NovaCam voor zakelijk gebruik kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Laat maar zien..
Facebook
Lees meer.

Voorbeelden thuis.

 

Er zijn maar weinig betaalbare én handige beveiligings oplossingen voor thuis. Met NovaCam springen wij graag in dit gat. Hieronder staan een aantal praktische voorbeelden waarbij NovaCam een oplossing kan bieden.

 

Pogingen tot inbraak

Voor iedereen die weleens inbraak sporen aan de achterdeur heeft aangetroffen. Of vreemde types heeft zien rondlopen, kan het handig zijn met behulp van NovaCam de boel wat beter in de gaten te houden.

 

Vijver met (kostbare) vissen

Voor liefhebbers van vissen met een eigen vijver in de tuin is het vaak onverteerbaar te weten dat er weleens een reiger langskomt om te jagen. Door te weten op welke tijden de reiger langskomt en op welke plaats de reiger landt en daadwerkelijk jaagt, kunt u hem eenvoudig de halt toezeggen!

 

Kostbare sportwagen of oldtimer

Een exclusieve sportwagen of oldtimer kan een kostbaar bezit zijn, niet alleen in geldwaarde maar ook in gevoelswaarde kan een dergelijk object soms onvervangbaar zijn. Door een goed geplaatste camera kunt u uw bezit ten alle tijden in de gaten houden. Mocht er dan onverhoopt iets mee gebeuren, kunt u eenvoudig terugkijken wat er gebeurd is.