Hoe het werkt.

Met NovaCam voorziet u uw woon- of werk omgeving in een handomdraai van een eenvoudige vorm van camerabeveiliging.

Leg eens uit.
Voorbeelden thuis.

Bent u benieuwd hoe NovaCam bij u thuis kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden van thuisgebruik.

Laat maar zien.
Voorbeelden zakelijk.

Bent u benieuwd hoe NovaCam voor zakelijk gebruik kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Laat maar zien..
Facebook
Lees meer.

NovaCam is simpel en veilig.

 

Met NovaCam beveiligt u op eenvoudige wijze uw omgeving en houdt u altijd een oogje in het zeil. 

 

Aangesloten op uw internet verbinding.

Bij het installeren van uw camera zorgen wij ervoor dat de camera keurig aangesloten wordt op uw eigen internet verbinding. Dit kan via draadloos of bekabeld netwerk, afhankelijk van de situatie ter plaatse. Meer weten over de mogelijkheden wat de internet verbinding betreft? Neem contact op »

 

Periodiek automatisch een foto

Elke minuut wordt er automatisch een foto gemaakt en op onze server opgeslagen. 

 

Bewegings detectie

Bewegingen worden automatisch door onze camera gedetecteerd en de hiervan gemaakte foto's worden op onze server opgeslagen. Van elke beweging worden ongeveer tien afbeeldingen gemaakt, vanaf het moment vlak voor de beweging tot enkele seconden daarna. 

 

Actueel beeld bekijken

Door met uw account gegevens in te loggen op www.novacam.nl krijgt u direct een actueel beeld van de situatie ter plaatse. De laatst gemaakte afbeelding ververst automatisch zodra er een nieuwe foto op de server is binnengekomen, zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden.

 

Het archief bekijken; foto of film

De gemaakte foto's van elke dag die verstrijkt worden s'nachts automatisch aan uw archief toegevoegd. Afhankelijk van uw abonnementsvorm kunt u 7 of 30 dagen terug in de tijd kijken, de dagen daarvoor worden automatisch door ons verwijderd. Naast een pakket foto's kunt u van elke dag die in het archief is opgenomen ook een filmpje bekijken. Het filmpje bestaat uit alle foto's van die dag welke we voor uw gemak achter elkaar hebben geplakt. Uiteraard kunt u zelf de foto's of filmpjes downloaden en bewaren zo lang u maar wilt. Zo kunt u dus uw archief onbeperkt groot maken !


Een helder kostenmodel.

Om gebruik te kunnen maken van NovaCam neemt u een jaarlicentie af. Er is een standaard en een uitgebreid abonnement, u kunt dus kiezen welk abonnement het beste bij u past. Gedurende het jaar kunt u onbeperkt gebruik maken van de mogelijkheden van het systeem, er zijn dus geen datalimieten van toepassing. Lees meer»