Voorbeelden thuis.

Bent u benieuwd hoe NovaCam bij u thuis kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden van thuisgebruik.

Laat maar zien.
Voorbeelden zakelijk.

Bent u benieuwd hoe NovaCam voor zakelijk gebruik kan worden ingezet? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Laat maar zien..
Facebook
Lees meer.

Hoe werkt NovaCam?

 

Wij maken een NovaCam account voor u aan op onze beveiligde online omgeving. Daarna maakt u een afspraak met onze monteur en leveren wij u een NovaCam camera en installeren deze op locatie.

 

Vanaf dat moment gaat de camera automatisch elke 30 seconden een afbeelding naar uw online omgeving sturen. U kunt ten alle tijden inloggen op de online omgeving om de laatst gemaakte afbeelding te bekijken. Ook kunt u hier een van de archief dagen in zijn geheel bekijken als film of downloaden als archiefbestand.


Elke nacht wordt automatisch de afgelopen dag als film en archiefbestand aan uw archief van respectievelijk 7 of 30 dagen toegevoegd. De oudste dag wordt daarmee automatisch verwijderd. Het archiefbestand kunt u downloaden en op uw lokale computer uitpakken. Resultaat is een mapje met daarin alle afbeeldingen die op een bepaalde dag gemaakt zijn. Het film bestand dat u kunt bekijken is door ons gegenereerd aan de hand van de beschikbare afbeeldingen van die dag.

 

 

 

 


Hoe het werkt.

Met NovaCam voorziet u uw woon- of werk omgeving in een handomdraai van een eenvoudige vorm van camerabeveiliging.

Leg eens uit.
Aanbeveling

Tom 57 jaar (Delft) 

"Na een inbraakpoging voelde ik me thuis niet meer veilig. Met NovaCam weet ik dat ik kan terugkijken wat zich dag en nacht afspeelde: ideaal!"

Camera beveiliging

Gebruik NovaCam als effectieve beveiligings oplossing. Vanaf € 27,50 per maand kunt u van start: Altijd een oogje in het zeil!

Klinkt goed.